Potpuno ugradne vinske vitrine

Potpuno ugradne vinske vitrine su slične podpultnim vinskim vitrinama, ali se obično postavljaju u nivou koji je najlakši za Vaše rukovanje sa njima. Oni su najatraktivniji, ali obično u već postojećim kuhinjama nemaju mesta. Tako da je idelno ili da pravite novu kuhinju ili totalano renovirate staru.

Potpuno ugradni vinski frižideri proizvođača DUNAVOX

Dunavox Glance premium, integrisani kuhinjski frižideri za vino razvijeni su tehnologijom push-to-open – lagan pritisak na vrh vrata dovoljan je za aktiviranje unutrašnjeg senzora koji se automatski otvara osiguravajući savršeno poklapanje sa svim kuhinjama bez ručki u modernom dizajn. Integrisani sistem ventilacije omogućava hladnom vazduhu da dođe do kompresora preko rešetke na dnu, a toplom vazduhu da izađe kroz drugu rešetku na vrhu frižidera za vino. To znači da se frižideri za vina Dunavox Glance mogu ugraditi ispod radnih ploča, što ih čini izuzetno jednostavnim za ugradnju u moderne kuhinje

U našoj ponudi se nalazi celokupan asortiman potpuno ugradnih vinskih frižidera. Ukoliko se odlučite za potpuno ugradne vinske frižidere visine koje možete izabrati su sledeće: 46 cm, 60 cm, 88 cm, 123 cm i  178 cm. Uz naše upustvo moraćete da obezbedite dovod vazduha za hlađenje i električni priključak. Maravno podrazumeva se da otvor u elementu bude dovoljno veliki za vitrinu.

Ove vinske vitrine trebalo bi da imate u trenutku organizovanja svog kuhinjskog prostora, iz razloga što zahtevaju poseban prostor i plan ugradnje. U našoj ponudi možete pronaći potpuno ugradne vinske vitrine kapaciteta od 18 do 114 boca. Ako pijete samo jednu vrstu vina, verovatno će Vam odgovarati vitrina sa jednom zonom hlađenja. Ako želite da ohladite i crveno i belo vino u ponudi imamo veliki izbor vitrina sa dve zone hlađenja. Za najzahtevnije kupce imamo i modele sa tri zone hlađenja, tako da možete da hladite crveno, belo vino i šampanjac na jednom mestu. 

U našoj ponudi se nalazi celokupan asortiman potpuno ugradnih vinskih frižidera proizvođača DUNAVOX. Ukoliko se odlučite za potpuno ugradne vinske frižidere visine koje možete izabrati su sledeće: 46 cm, 60 cm, 88 cm, 123 cm i 178 cm. Uz naše upustvo moraćete da obezbedite dovod vazduha za hlađenje i električni priključak. Maravno podrazumeva se da otvor u elementu bude dovoljno veliki za vitrinu.

 

Novost na tržištu- overlay preklopna ploća za vinsku vitrinu

Predstavljamo vam novost na tržištu, vitrinu koja se može u potpunosti integrisati u vašu kuhinju. Funkcija poklopca otvara nove horizonte prilikom ugradnje vitrine za vino.

Sa mogućnošću pokrivanja vrata panelom, vinsku vitrinu možete potpuno sakriti nameštajem ili mu dati jedinstven akcenat pomoću preklopne ploče. Njegova upotreba u potpunosti zavisi od želja kupca.

Paneli za pokrivanje vrata mogu biti dizajnirani u različitim stilovima i dezenima, od jednostavnih geometrijskih oblika do složenih vinskih ili apstraktnih šara. Takođe mogu biti u različitim bojama i završnim obradama, kao što su prirodno drvo, polirani metal ili obojeno staklo.

Ova serija vitrina dostupna je u dvo- i trozonskom modelu Glance u visinama od 46, 60, 72, 89 i 124 cm.

Overlay preklopna ploća za vinsku vitrinu DAVG-25.63DOP.TO

Vinski frižider je praktičan i estetski uređaj za čuvanje vina. Nudimo širok spektar frižidera, od onih koji mogu da čuvaju male lične kolekcije, do uređaja opremljenih da obezbede potrebnu uslove za veće kolekcije.

 

Ako imate dodatnih pitanja ili su Vam potrebne dodatne konsultacije u izboru vinskih vitrina, možete nas kontaktirati ovde ili putem e-maila: prodaja@avene.rs

Nagrađivani brend, profesionalna rešenja za skladištenje i hlađenje vina kod kuće, minimalistički i funkcionalni karakter dizajna, praktičan unutrašnji raspored, vrhunska tehnologija i energetski efikasne performanse.