vinska vitrina

Podpultno ugradne vinske vitrine

Podpultne vinske vitrine su savršene za sve ljubitelje vina koji vole da uživaju u finim vinima. Savršeno uklopljena vitrina u Vašu kuhinju impresioniraće i goste sa istančanim ukusom. U našoj ponudi su vinske vitrine sa jednom ili dve zone hlađenja, tako da je izbor samo na Vama. Međutim, luksuz koji nude ugradne vitrine ima svoju cenu, tako da su one viši cenovni rang od samostojećih vitrina, što u krajnjoj liniji može rezultirati izborom vitrine koja ima manji broj boca za skladištenje.

 

potpultna vinska vitrina

PODPULTNO UGRADNA VINSKA VITRINA ZA 32 BOCA SA CRNIM OKVIROM VRATA I DVE ZONE HLAĐENJA.

Podpultne vinske vitrine sa jednom ili dvema zonama hlađenja

 

Novost na tržištu- overlay preklopna ploća

Predstavljamo vam novost na tržištu, vitrinu koja se može u potpunosti integrisati u vašu kuhinju. Funkcija poklopca otvara nove horizonte prilikom ugradnje vitrine za vino.

Sa mogućnošću pokrivanja vrata panelom, vinsku vitrinu možete potpuno sakriti nameštajem ili mu dati jedinstven akcenat pomoću preklopne ploče. Njegova upotreba u potpunosti zavisi od želja kupca.

Paneli za pokrivanje vrata mogu biti dizajnirani u različitim stilovima i dezenima, od jednostavnih geometrijskih oblika do složenih vinskih ili apstraktnih šara. Takođe mogu biti u različitim bojama i završnim obradama, kao što su prirodno drvo, polirani metal ili obojeno staklo.

Ova serija vitrina je dostupna je u dvo conskom modelu širine 50 i 60 cm.

Ako imate dodatnih pitanja ili su Vam potrebne dodatne konsultacije u izboru vinskih vitrina, možete nas kontaktirati ovde ili putem e-maila: prodaja@avene.rs