vinska vitrina

Rashladne vinske vitrine DUNAVOX

Pravi ljubitelji vina razumeju značaj čuvanja i serviranja vina na odgovrajućoj temperaturi, koja je prilagođena njegovim karakteristikama. Iz Mađarske kompanije DUNAVOX stiže nam širok spektar rashladnih vinskih vitrina. Odlikuje ih funkcionalnost, lakoća upotrebe i atraktivan izgled.

Vrste vitrina

Početni segment u ponudi čine manji samostojeći kompresorski modeli vitrina. Sa kapacitetom od 6 do 54 boce sa jednom ili dve zone hlađenja, koji su namenjeni kućnoj upotrebi. Sledeći segment čine kompresorski modeli za ugradnju ispod radne poloče u Vašoj kuhinji ili baru, kapaciteta od 7 do 53 boce, gde je samo najveći model sa dve zone hlađenja i sopstvenim sistemom ventilacije. 

Ugradni elementi

Drugi tip ugradnih uređaja koji su dostupni su modeli predviđeni za ugradnju u vertikalne elemente sa 28 boca sa jednom zonom hlađenja ili sa 42 boce sa dve zone hlađenja. Kod ovih uređaja potrebno je napraviti element u koji se montiraju tako da se obezbedi neophodna ventilacija za vinsku vitrinu. Krajnji deo ponude čine veće samostojeće i ugradne vitrine kapaciteta od 46 do 200 boca sa jednom, dve ili tri zone hlađenja. Pogodne su za profesionalnu upotrebu, ali i privatno, ukoliko posedujete obimnu kolekciju vrednih vina koja je potrebno sačuvati. Kapaciteti vitrina definisani su prema broju Bordeaux boca (kapaciteta 750ml) koje se u njih mogu položiti horizontalno.

boce

DUNAVOX vinske vitrine omogućuju Vam da čuvate svoje cenjeno vino u idealnim uslovima na temepraturama od 4° do 22°C, uvek spremno za posluženje. Podešavanje temperature se izvodi sa svega par dodira komandne ploče i moguće je u koracima po 1°C. Tako možete lako postaviti optimalnu temperaturu za svoje vino. Digitalni displej koji je na lako uočivom mestu kod svih vitrina, omogućava Vam da imate uvid u trenutnu temperaturu koja je postignuta unutar uređaja. U unutrašnjosti vitrina nalazi se diskretno led osvetljenje koje možete upaliti po potrebi.

Dizajn

Vitrine u DUNAVOX ponudi karakteriše prepoznatljiv minimalistički dizajn. Vrata imaju velike staklene površine kroz koje se može videti unutrašnjost uređaja. Samostojeći modeli dostupni su samo sa crnim staklenim okvirom vrata. Kod ugradnih vinskih vitrina moguć je izbor između crnog staklenog okvira, INOX okvira vrata i od skora, belog staklenog okvira vrata kod pojedninih modela. Police za čuvanje vina izrađene su od drveta, osim kod termoelektričkih samostojećih modela, kod kojih su police izrađene od metala. Pored vodoravnih polica, kod manjih kompresorskih modela posteje i vertikalne police za izlaganje vina unutar vitrine ili čuvanje otvorenih boca.

Vino

Čuvanje vina na idealnoj temperaturi u stanovima i urbanim sredinama može biti problematično. DUNAVOX frižider za vino je pravo rešenje jer omogućava da na dohvat ruke imate vino na željenoj temperaturi u uređaju koji svojim izgledom predstavlja odličan estetski dodatak Vašem enterijeru. Pošto je jasno da volite vino, zašto ga ne bi ste čuvali kako treba pomoću vinske vitrine iz DUNAVOX ponude koja najviše odgovara vašim potrebama? Javite nam se, jer smo stručnjaci i možemo vam pomoći u izboru pravog modela iz naše široke ponude, koji će idealno zadovoljiti sve vaše želje.