Samostojeća vinska vitrina sa jednom zonom hlađenja za 16 boca idealna je za ljubitelje vina koji imaju potrebu za čuvanjem manje kolekcije vina ili žele da uvek imaju pri ruci nekoliko flaša svog omiljenog vina ohlađenog na pravu temperaturu. Dunavox vinska vitrina odiše jednostavnom elegancijom, lako se uklapajući i oplemenjujući svaki enterijer u kome se nalazi. Ukoliko imate ograničen prostor u stanu i nemate mesta za još jedan ugradni uređaj, kompresorska vinska vitrina može biti pravo rešenje za Vas. 

LCD i komande
 
Jednostavno podešavanje temperature: 
Digitalnim komandama koje se nalaze na vratima uređaja sa lakoćom možete podesiti temperaturu na kojoj želite da čuvate Vaše vino.
Police i osvetljenje
Drvene police i unutrašnja rasveta: 
Police se izvlače čime se olakšava polaganje i vađenje vinskih boca. Po potrebi police se mogu ukloniti, čime se stvara prostor za polaganje većih boca. Ovaj model poseduje pregradu za vertikalno čuvanje otvorenih boca vina. 
Plava LED rasveta nalazi se u unutrašnjosti sa gornje strane uređaja, tako da je željenu bocu moguće tražiti i po mraku, a da rasveta pritom ne utiče na temperaturu unutar uređaja.
 


 

Karakteristike
Broj boca 16 boca (0,75 litara)
Temperatura hlađenja 4°C - 18°C
Zapremnina 46 litara
Energetska klasa C
Težina 18 kg
Dimenzija v, š, d 510, 430, 480 mm
Buka 39 dB
Klimatska klasa N , SN
Potrošnja El. energije 239,6 kWh/god
Garancija 2 god

 

Dodatne informacije i upozorenja:
- Smer otvaranja vrata je isključivo nadesno. 
- Police su predviđene za standardne Bordeaux (0,75) boce ili klasične (1 lit). Ukoliko želite da koristite veće boce, broj boca koji može stati u vinsku vitrinu se smanjuje.
Za greške ne odgovaramo, tačnost podataka proverite sa prodavcem pre kupovine.

- Ovaj model vinske vitrine nije predviđen za ugradnju u nameštaj ili ispod kuhinjskog pulta.

 


 

Vinske vitrine DUNAVOX, nude Vam mogućnost da svoje cenjeno vino čuvate u idealnim uslovima. Značajni faktori za čuvanje vina su temperatura, vlažnost vazduha i svetlost. Bilo da želite da dobro prohladite belo vino ili da držite crveno vino na temperaturi koja je bliže „sobnoj temperaturi“ radi posluživanja, naše vitrine su tu da obezbede konstantnu željenu temperaturu. Ukoliko želite da koristite vitirnu za dugoročno čuvanje vina, optimalna temperatura je 13°C bilo da je u pitanju belo ili crveno vino. Pouzdana elektronika i rashladni sistemi DUNAVOX vitrina obezbediće najpovoljniju temperaturu za Vaše vino. Ukoliko je vlažnost vazduha niska može doći do isušivanja i utezanja pampura što za posledicu ima prodiranje vazduha u bocu i oksidacije vina koja će mu narušiti miris, ukus i boju. Da bi se takve situacije izbegle, vinske boce uvek treba čuvati u položene na stranu, a ne u vertikalnom položaju. Sve DUNAVOX vinske vitrine opremljene su policama za horizontalno držanje boca, dok su kod većih samostojećih modela namenjenih profesionalnoj upotrebi dostupne i opcione police za vertikalno držanje boca, odnosno police za koso izlaganje boca. Svi modeli imaju tonirana stakla u vratima koja obezbeđuju UV zaštitu i smanjuju intenzitet svetla koje dopire do vina u unutrašnjosti vitrine. Pošto vino „diše“ značajno je da se čuva izolovano od jakih mirisa koji bi mogli uticati na sadržaj boca. Zato ekskluzivni DUNAVOX modeli imaju ugrađen karbon filter koji uklanja mirise iz unutrašnjosti vitrine, obezbeđujući čist vazduh za Vaše najvrednije boce.

Karakteristike
Broj boca 16 boca (0,75 litara)
Temperatura hlađenja 4°C - 18°C
Način hlađenja kompresor
Staklena vrata tamno staklo
Boja kućišta crno
Police drvene
Unutrašnje osvetljenje DA
Odleđivanje Automatsko
Zapremina 46 litara
Klimatska klasa N , SN
Težina 18 kg
Dimenzije v, š, d 510, 430, 480 mm
Buka 39 dB
Energetska klasa C
Potrošnja El. energije 239,6 kWh/god
Garancija 2 god

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

16 boca Dunavox DX-16.46K

  • Proizvođač: Dunavox
  • Model: DX-16.46K
  • Raspoloživost: Na lageru
Uputstvo  
Garancija  
Katalog  
Info o artiklu  

  • 44.499 rsd

  • bez PDV: 37.083 rsd