Samostojeća vinska vitrina sa jednom zonom hlađenja za 12 boca idealna je za ljubitelje vina koji imaju potrebu za čuvanjem manje kolekcije vina ili žele da uvek imaju pri ruci nekoliko flaša svog omiljenog vina ohlađenog na pravu temperaturu. Dunavox vinska vitrina odiše jednostavnom elegancijom, lako se uklapajući i oplemenjujući svaki enterijer u kome se nalazi. Ukoliko imate ograničen prostor u stanu i nemate mesta za još jedan veliki uređaj, termoelektrična vinska vitrina može biti pravo rešenje za Vas. Istovremeno, zbog malih dimenzija i pristupačne cene ovakva vitrina predstavlja idealan poklon za Vaše prijatelje koji vole de uživaju u ukusu pravilno prohlađenog vina. 


LCD i komandeJednostavno podešavanje temperature 
Digitalnim komandama koje se nalaze na vratima može se menjati temperatura između 12°C in 18°C


 

 

Police i osvetljenje

Metalne police i unutrašnja rasveta 
Police se izvlače, pa je zato ubacivanje boca znatno lakše, a po potrebi mogu da se uklone, što povećava prostor za veće boce. 
Plava LED rasveta nalazi se sa gornje strane svakog temperaturnog područja, tako da je željenu bocu moguće tražiti i po mraku.


 

Karakteristike
Broj boca 12 boca (0,75 litara)
Temperatura hlađenja 12°C - 18°C
Zapremnina 33 litara
Energetska klasa A
Težina 12,2 kg
Dimenzija v, š, d 590, 252, 515 mm
Buka 38 dB
Klimatska klasa N , SN
Potrošnja El. energije 125 kWh/god
Garancija 1 god

 

Hlađenje

Termoelektrično hlađenje funkcioniše pomoću Peltierovog elementa koji je provodnik toplote pod naponom. On prohlađuje metalnu rešetku na zadnjoj strani uređaja, sa koje se hladan vazduh ventilatorima uduvava u komoru vitrine, dok na bočnim stranicama izlazi topao vazuh nastao prohlađivanjem rešetke. Ovaj vid hlađenja obezbeđuje tih rad bez vibracija jer sistem za hlađenje nema pokrentih delova. Termoelektrične vinske vitrine mogu se koristiti i tokom prevoza u kamperima ili autokaravanima.  

 

Dodatne informacije i upozorenja:
- Smer otvaranja vrata je isključivo nadesno. 
- Police su predviđene za standardne Bordeaux (0,75) boce ili klasične (1 lit). Ukoliko želite da koristite veće boce, broj boca koji može stati u vinsku vitrinu se smanjuje.
Za greške ne odgovaramo, tačnost podataka proverite sa prodavcem pre kupovine.
- Ovaj model vinske vitrine nije predviđen za ugradnju u nameštaj ili ispod kuhinjskog pulta. Takođe, ovaj model nije predviđen za korišćenje u manjim zatvorenim prostorima, kao ni na temperaturi većoj od 30°C.


 

Vinske vitrine DUNAVOX, nude Vam mogućnost da svoje cenjeno vino čuvate u idealnim uslovima. Značajni faktori za čuvanje vina su temperatura, vlažnost vazduha i svetlost. Bilo da želite da dobro prohladite belo vino ili da držite crveno vino na temperaturi koja je bliže „sobnoj temperaturi“ radi posluživanja, naše vitrine su tu da obezbede konstantnu željenu temperaturu. Ukoliko želite da koristite vitirnu za dugoročno čuvanje vina, optimalna temperatura je 13°C bilo da je u pitanju belo ili crveno vino. Pouzdana elektronika i rashladni sistemi DUNAVOX vitrina obezbediće najpovoljniju temperaturu za Vaše vino. Ukoliko je vlažnost vazduha niska može doći do isušivanja i utezanja pampura što za posledicu ima prodiranje vazduha u bocu i oksidacije vina koja će mu narušiti miris, ukus i boju. Da bi se takve situacije izbegle, vinske boce uvek treba čuvati u položene na stranu, a ne u vertikalnom položaju. Sve DUNAVOX vinske vitrine opremljene su policama za horizontalno držanje boca, dok su kod većih samostojećih modela namenjenih profesionalnoj upotrebi dostupne i opcione police za vertikalno držanje boca, odnosno police za koso izlaganje boca. Svi modeli imaju tonirana stakla u vratima koja obezbeđuju UV zaštitu i smanjuju intenzitet svetla koje dopire do vina u unutrašnjosti vitrine. Pošto vino „diše“ značajno je da se čuva izolovano od jakih mirisa koji bi mogli uticati na sadržaj boca. Zato ekskluzivni DUNAVOX modeli imaju ugrađen karbon filter koji uklanja mirise iz unutrašnjosti vitrine, obezbeđujući čist vazduh za Vaše najvrednije boce.

Karakteristike
Broj boca 12 boca (0,75 litara)
Temperatura hlađenja 12°C - 18°C
Način hlađenja termoelektričko
Staklena vrata tamno staklo
Boja kućišta crno
Police metalne
Unutrašnje osvetljenje DA
Odleđivanje Automatsko
Zapremina 33 litara
Klimatska klasa N , SN
Težina 13 kg
Dimenzije v, š, d 590, 252, 515 mm
Buka 38 dB
Energetska klasa A
Potrošnja El. energije 125 kWh/god
Garancija 1 god

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

12 boca Dunavox DAT-12.33C

  • Proizvođač: Dunavox
  • Model: DAT-12.33C
  • Raspoloživost: Na lageru
Uputstvo  
Garancija  
Katalog  
Info o artiklu  

  • 33.799 rsd

  • bez PDV: 28.166 rsd