Profesionalna samostojeća ili ugradna vitrina sa dve zone hlađenja za 166 boca idealna je za restorane ili ljubitelje vina koji imaju potrebu za održavanjem većeg broja boca vina na idealnoj temperaturi. Prednost dvozonske vinske vitrne je u tome što Vam omogućava da istovremeno čuvate različite vrste vina na temperaturama koje su optimalne za njih. Dunavox vinska vitrina odiše jednostavnom elegancijom, lako se uklapajući i oplemenjujući svaki prostor u kome se nalazi bilo da je sa INOX ili crnim staklenim okvirom vrata. Hlađenje u vinskoj vitrini obezbeđuje kontrolu i stabilnost temperature bitnu za očuvanje kvaliteta Vašeg vina.

 

LCD i komande

Jednostavno podešavanje temperature: 
Digitalnim komandama koje se na panelu unutar vitrine sa lakoćom možete podesiti temperaturu za svaku zonu hlađenja.
 

Police i osvetljenje

Drvene police i unutrašnja rasveta: 
Police se izvlače čime se olakšava polaganje i vađenje vinskih boca. Po potrebi police se mogu ukloniti, čime se stvara prostor za polaganje većih boca. 
Plava LED rasveta nalazi se u unutrašnjosti sa gornje strane temperaturnih zona, tako da je željenu bocu moguće tražiti i po mraku, a da rasveta pritom ne utiče na temperaturu unutar uređaja. 

 

Karakteristike
Broj boca 166 boca (0,75 litara)
Temperatura hlađenja gore 5°C - 12°C ; dole 12°C - 22°C
Zapremina 428 litara
Energetska klasa E
Težina 102 kg
Dimenzija v, š, d 1770, 595, 680 mm
Buka 40 dB
Klimatska klasa N
Potrošnja El. energije 310 kWh/god
Garancija 2 god

 

Dodatne informacije i upozorenja:

- Smer otvaranja vrata je moguće promeniti. 
- Police su predviđene za standardne Bordeaux (0,75) boce. Ukoliko želite da koristite veće boce, broj boca koji može stati u vinsku vitrinu se smanjuje.
- Za greške ne odgovaramo, tačnost podataka proverite sa prodavcem pre kupovine.
- Ovaj model vinske vitrine je predviđen za ugradnju ili se može postaviti da stoji samostalno.

 


 

Vinske vitrine DUNAVOX, nude Vam mogućnost da svoje cenjeno vino čuvate u idealnim uslovima. Značajni faktori za čuvanje vina su temperatura, vlažnost vazduha i svetlost. Bilo da želite da dobro prohladite belo vino ili da držite crveno vino na temperaturi koja je bliže „sobnoj temperaturi“ radi posluživanja, naše vitrine su tu da obezbede konstantnu željenu temperaturu. Ukoliko želite da koristite vitirnu za dugoročno čuvanje vina, optimalna temperatura je 13°C bilo da je u pitanju belo ili crveno vino. Pouzdana elektronika i rashladni sistemi DUNAVOX vitrina obezbediće najpovoljniju temperaturu za Vaše vino. Ukoliko je vlažnost vazduha niska može doći do isušivanja i utezanja pampura što za posledicu ima prodiranje vazduha u bocu i oksidacije vina koja će mu narušiti miris, ukus i boju. Da bi se takve situacije izbegle, vinske boce uvek treba čuvati u položene na stranu, a ne u vertikalnom položaju. Sve DUNAVOX vinske vitrine opremljene su policama za horizontalno držanje boca, dok su kod većih samostojećih modela namenjenih profesionalnoj upotrebi dostupne i opcione police za vertikalno držanje boca, odnosno police za koso izlaganje boca. Svi modeli imaju tonirana stakla u vratima koja obezbeđuju UV zaštitu i smanjuju intenzitet svetla koje dopire do vina u unutrašnjosti vitrine. Pošto vino „diše“ značajno je da se čuva izolovano od jakih mirisa koji bi mogli uticati na sadržaj boca. Zato ekskluzivni DUNAVOX modeli imaju ugrađen karbon filter koji uklanja mirise iz unutrašnjosti vitrine, obezbeđujući čist vazduh za Vaše najvrednije boce.

Karakteristike
Broj boca 166 boca (0,75 litara)
Temperatura hlađenja gore 5°C - 12°C ; dole 12°C - 22°C
Način hlađenja kompresor
Staklena vrata tamno staklo
Boja kućišta crno
Police drvene izvučne
Unutrašnje osvetljenje DA
Odleđivanje automatsko
Zapremina 428 litara
Klimatska klasa N
Težina 102 kg
Dimenzije v, š, d 1770, 595, 680 mm
Buka 40 dB
Energetska klasa E
Potrošnja El. energije 310 kWh/god
Garancija 2 god
Menjanje smera otvaranja vrata DA
Brava DA
Ugljeni filter DA

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

166 boca dve zone Dunavox DX-166.428DBK

  • Proizvođač: Dunavox
  • Model: DX-166.428DBK
  • Raspoloživost: Na lageru
Uputstvo  
Garancija  
Katalog  
Info o artiklu  
Skica za ugradnju  

  • 291.899 rsd

  • bez PDV: 243.249 rsd