Samostojeća vinska vitrina sa dve zone hlađenja za 24 boce idealna je za ljubitelje vina koji imaju potrebu za čuvanjem manje kolekcije vina ili žele da uvek imaju pri ruci nekoliko flaša svog omiljenog vina ohlađenog na pravu temperaturu. Prednost dvozonske vinske vitrne je u tome što Vam omogućava da istovremeno čuvate različite vrste vina na temperaturama koje su optimalne za njih. Dunavox vinska vitrina odiše jednostavnom elegancijom, lako se uklapajući i oplemenjujući svaki enterijer u kome se nalazi. Ukoliko imate ograničen prostor u stanu i nemate mesta za još jedan veliki uređaj, termoelektrična vinska vitrina može biti pravo rešenje za Vas. Istovremeno, zbog malih dimenzija i pristupačne cene ovakva vitrina predstavlja idealan poklon za Vaše prijatelje koji vole de uživaju u ukusu pravilno prohlađenog vina.

LCD i komande
 
Jednostavno podešavanje temperature: 
Digitalnim komandama koje se nalaze na vratima uređaja sa lakoćom možete podesiti temperaturu za svaku zonu hlađenja posebno.
Police i LED osvetljenje
Metalne police i unutrašnja rasveta: 
Police se izvlače čime se olakšava polaganje i vađenje vinskih boca. Po potrebi police se mogu ukloniti, čime se stvara prostor za polaganje većih boca. 
Plava LED rasveta nalazi se sa gornje strane temperaturnog područja iza staklenog dela vrata, tako da je željenu bocu moguće tražiti i po mraku, a da rasveta pritom ne utiče na temperaturu unutar uređaja.
 

 

Karakteristike

 Broj boca  24 boca (0,75 litara)
 Temperatura hlađenja  gore 12°C - 18°C ; dole 8°C - 18°C
 Zapremnina  68 litara
 Energetska klasa  B
 Težina  20,3 kg
 Dimenzija v, š, d  850, 355, 511 mm
 Buka  38 dB
 Klimatska klasa  N , SN
 Potrošnja El. energije  151 kWh/god
 Garancija  1 god

 

Hlađenje

Termoelektrično hlađenje funkcioniše pomoću Peltierovog elementa koji je provodnik toplote pod naponom. On prohlađuje metalnu rešetku na zadnjoj strani uređaja, sa koje se hladan vazduh ventilatorima uduvava u komoru vitrine, dok na bočnim stranicama izlazi topao vazuh nastao prohlađivanjem rešetke. Ovaj vid hlađenja obezbeđuje tih rad bez vibracija jer sistem za hlađenje nema pokrentih delova. Termoelektrične vinske vitrine mogu se koristiti i tokom prevoza u kamperima ili autokaravanima.  

 

Dodatne informacije i upozorenja:
- Smer otvaranja vrata je isključivo nadesno. 
- Police su predviđene za standardne Bordeaux (0,75) boce ili klasične (1 lit). Ukoliko želite da koristite veće boce, broj boca koji može stati u vinsku vitrinu se smanjuje.
Za greške ne odgovaramo, tačnost podataka proverite sa prodavcem pre kupovine.
- Ovaj model vinske vitrine nije predviđen za ugradnju u nameštaj ili ispod kuhinjskog pulta. Takođe, ovaj model nije predviđen za korišćenje u manjim zatvorenim prostorima, kao ni na temperaturi većoj od 30°C.


 

Vinske vitrine DUNAVOX, nude Vam mogućnost da svoje cenjeno vino čuvate u idealnim uslovima. Značajni faktori za čuvanje vina su temperatura, vlažnost vazduha i svetlost. Bilo da želite da dobro prohladite belo vino ili da držite crveno vino na temperaturi koja je bliže „sobnoj temperaturi“ radi posluživanja, naše vitrine su tu da obezbede konstantnu željenu temperaturu. Ukoliko želite da koristite vitirnu za dugoročno čuvanje vina, optimalna temperatura je 13°C bilo da je u pitanju belo ili crveno vino. Pouzdana elektronika i rashladni sistemi DUNAVOX vitrina obezbediće najpovoljniju temperaturu za Vaše vino. Ukoliko je vlažnost vazduha niska može doći do isušivanja i utezanja pampura što za posledicu ima prodiranje vazduha u bocu i oksidacije vina koja će mu narušiti miris, ukus i boju. Da bi se takve situacije izbegle, vinske boce uvek treba čuvati u položene na stranu, a ne u vertikalnom položaju. Sve DUNAVOX vinske vitrine opremljene su policama za horizontalno držanje boca, dok su kod većih samostojećih modela namenjenih profesionalnoj upotrebi dostupne i opcione police za vertikalno držanje boca, odnosno police za koso izlaganje boca. Svi modeli imaju tonirana stakla u vratima koja obezbeđuju UV zaštitu i smanjuju intenzitet svetla koje dopire do vina u unutrašnjosti vitrine. Pošto vino „diše“ značajno je da se čuva izolovano od jakih mirisa koji bi mogli uticati na sadržaj boca. Zato ekskluzivni DUNAVOX modeli imaju ugrađen karbon filter koji uklanja mirise iz unutrašnjosti vitrine, obezbeđujući čist vazduh za Vaše najvrednije boce.

Karakteristike
Broj boca 24 boca (0,75 litara)
Temperatura hlađenja gore 7°C - 18°C ; dole 10°C - 18°C
Način hlađenja termoelektričko
Staklena vrata tamno staklo
Boja kućišta crno
Police metalne
Unutrašnje osvetljenje DA
Odleđivanje Automatsko
Zapremina 68 litara
Klimatska klasa N , SN
Težina 21 kg
Dimenzije v, š, d 820, 340, 510 mm
Buka 38 dB
Energetska klasa B
Potrošnja El. energije 151 kWh/god
Garancija 1 god

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

24 boca dve zone Dunavox DX-24.68DSC

  • Proizvođač: Dunavox
  • Model: DX-24.68DSC
  • Raspoloživost: Na lageru
Uputstvo  
Garancija  
Katalog  
Info o artiklu  

  • 58.299 rsd

  • bez PDV: 48.583 rsd