Ugradna vinska vitrina sa jednom zonom hlađenja za 28 boca idealna je za ljubitelje vina koji imaju potrebu za čuvanjem manje kolekcije vina. Ona takođe omogučava korisniku da ima uvek pri ruci nekoliko flaša svog omiljenog vina ohlađenog na pravu temperaturu. Dunavox vinska vitrina odiše jednostavnom elegancijom, lako se uklapajući i oplemenjujući svaki enterijer u kome se nalazi bilo da je sa INOX ili crnim staklenim okvirom vrata. Hlađenje u vinskoj vitrini obezbeđuje kontrolu i stabilnost temperature. Uređaji namenjeni za ugradnju vertikalne elemente nemaju rešen sistem ventilacije, pa je za njih potrebno posebno konstrisati elementeu koji omogućiti provetravanje zadnje strane uređaja.

LCD i komande

Jednostavno podešavanje temperature: 
Digitalnim komandama koje se nalaze na vratima vinske vitrine sa lakoćom možete podesiti temperaturu.
 

Police i osvetljenje

Drvene police i unutrašnja rasveta: 
Police se izvlače čime se olakšava polaganje i vađenje vinskih boca. Po potrebi police se mogu ukloniti, čime se stvara prostor za polaganje većih boca. 
Plava LED rasveta nalazi se u unutrašnjosti sa gornje strane uređaja, tako da je željenu bocu moguće tražiti i po mraku, a da rasveta pritom ne utiče na temperaturu unutar uređaja. 

INOX vrata

Crna vrata
 
Staklena vrata sa UV zaštitom 

U ponudi su sledeća vrata po izboru:
- staklena vrata - BK (desno)
- vrata sa INOX okvirom - SK (levo)

 

Karakteristike
Broj boca 28 boca (0,75 litara)
Temperatura hlađenja 5°C - 22°C
Zapremina 65 litara
Energetska klasa A
Težina 27 kg
Dimenzija v, š, d 455, 590, 545 mm
Buka 39 dB
Klimatska klasa ST
Potrošnja El. energije 140 kWh/god
Garancija 2 god

 

Dodatne informacije i upozorenja:

- Smer otvaranja vrata jepotrebno poručiti kod narudžbe. 
- Police su predviđene za standardne Bordeaux (0,75) boce. Ukoliko želite da koristite veće boce, broj boca koji može stati u vinsku vitrinu se smanjuje.
- Za greške ne odgovaramo, tačnost podataka proverite sa prodavcem pre kupovine.
- Ovaj model vinske vitrine je predviđen za ugradnju u elemenat.

 


 

Vinske vitrine DUNAVOX, nude Vam mogućnost da svoje cenjeno vino čuvate u idealnim uslovima. Značajni faktori za čuvanje vina su temperatura, vlažnost vazduha i svetlost. Bilo da želite da dobro prohladite belo vino ili da držite crveno vino na temperaturi koja je bliže „sobnoj temperaturi“ radi posluživanja, naše vitrine su tu da obezbede konstantnu željenu temperaturu. Ukoliko želite da koristite vitirnu za dugoročno čuvanje vina, optimalna temperatura je 13°C bilo da je u pitanju belo ili crveno vino. Pouzdana elektronika i rashladni sistemi DUNAVOX vitrina obezbediće najpovoljniju temperaturu za Vaše vino. Ukoliko je vlažnost vazduha niska može doći do isušivanja i utezanja pampura što za posledicu ima prodiranje vazduha u bocu i oksidacije vina koja će mu narušiti miris, ukus i boju. Da bi se takve situacije izbegle, vinske boce uvek treba čuvati u položene na stranu, a ne u vertikalnom položaju. Sve DUNAVOX vinske vitrine opremljene su policama za horizontalno držanje boca, dok su kod većih samostojećih modela namenjenih profesionalnoj upotrebi dostupne i opcione police za vertikalno držanje boca, odnosno police za koso izlaganje boca. Svi modeli imaju tonirana stakla u vratima koja obezbeđuju UV zaštitu i smanjuju intenzitet svetla koje dopire do vina u unutrašnjosti vitrine. Pošto vino „diše“ značajno je da se čuva izolovano od jakih mirisa koji bi mogli uticati na sadržaj boca. Zato ekskluzivni DUNAVOX modeli imaju ugrađen karbon filter koji uklanja mirise iz unutrašnjosti vitrine, obezbeđujući čist vazduh za Vaše najvrednije boce.

Karakteristike
Broj boca 28 boca (0,75 litara)
Temperatura hlađenja 5°C - 22°C
Način hlađenja kompresor
Staklena vrata tamno staklo
Boja kućišta crno
Police drvene
Unutrašnje osvetljenje DA
Odleđivanje automatsko
Zapremina 65 litara
Klimatska klasa ST
Težina 27 kg
Dimenzije v, š, d 455, 590, 545 mm
Buka 39 dB
Energetska klasa A
Potrošnja El. energije 140 kWh/god
Garancija 2 god
Menjanje smera otvaranja vrata naručiti je potrebno levo ili desno otvaranje

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

28 boca Dunavox DAB-28.65B

  • Proizvođač: Dunavox
  • Model: DAB-28.65B
  • Raspoloživost: Proverite dostavni rok
Uputstvo  
Garancija  
Katalog  
Info o artiklu  
Skica za ugradnju  

  • 141.999 rsd

  • bez PDV: 118.333 rsd