Blog

Dunavox vinske vitrine na sajmu nameštaja Belgrade Now 2015

19/11/2015

Treću godinu za redom učestovali smo na beogradskom sajmu nameštaja u segmentu bele tehnike i opreme za enterijere. Ove godine sajam je održan u periodu od 10. do 16. novembra, a naš štand je bio u hali 2A.  Na štandu smo izložili uređaje koji najbolje predstavljaju našu ponudu samostojećih i ugradnih vinskih vitrina marke Dunavox, namenjenih kako za domaćinstva, tako i za profesionalnu upotrebu. Pored vinskih vitrina na sajmu smo izlagali i drvene police za vino koje su privlačile dosta interesovanja. Sajam je opravdao očekivanja i pomogao nam da se kvalitetno predstavimo potencijalnim kupcima, kao i da ostvarimo kontakte sa potencijalnim poslovnim partnerima iz zemlje i okruženja. 

Veliku zahvalnost dugujemo vinaraijama Mačkov podrum i Despotika koje su izložile svoja vina na našem štandu i omogućile da se posetioci na licu mesta uvere u funkconalnost i praktičnost vinskih vitrina.

Izgled naše sajamske postavke možete pogledati na sledećim fotografijama:

   

   

   

   

   
Naredna manifestacija na kojoj planiramo učešće je sajam vina pri sajmu ugostiteljstva i turizma u Beogradu, od 18. do 21. februara 2016. godine. U međuvremenu, ponudu vinskih vitrina možete pogledati u našoj radnji u Beorgadu ili na ovom web-shopu.

AVene Tim

Ugradne vinske vitrine – modeli za ugradnju ispod pulta

21/07/2015

Želimo da Vam predstavimo ponudu Dunavox vinskih vitrina predivđenih za ugradnju ispod pulta. Ove modele odlikuje niz specifičnosti u dizajnu proisteklih iz potrebe da uređaj stoji tesno uokviren unutar elementa u koji se ugrađuje. Te specifičnosti se ogledaju pre svega u sistemu ventilacije u donjem delu uređaja koji omogućava prohlađivanje kompresora. U sokli uređaja nalaze se prorezi za ventilaciju, a iza njih sistem koji sprečava da dođe do pregrevanja kompresora. Druga specifičnost su šarke za vrata koje su tanke i postavljene u liniji sa kućištem uređaja, tako da omogućavaju da vinska vitrina bude tesno ugrađen u element čiji je prednji otvor napravljen prema uputstvu za ugradnju. 


U ponudi imamo modele sa jednom zonom hlađenja (5-22°C) za 7 i 19 boca, odnosno za 2 zone hlađenja za 17,32 i 51 bocu vina. Kod dvozonskih ugradnih vinskih vitrina gornja zona je predviđena za bela vina (5-12°C), a donja za crvena vina (12-22°C). Ugradne podpultne vinske virine dostupne su sa crnim ili INOX vratima kod kojih je lako moguće promeniti smer otvaranja.  Kada se vrata otovre može se pristupiti digitalnim komandama kojima se reguliše temperatura i osvetljanje unutar vinske vitrine (plavo LED svetlo). Svi ovi modeli dolaze sa drvenim policama na izvlačenje sa graničnicima. 

Ovde možete pregledati kompletnu ponudu: Ugradne vinske vitrine

Zašto kupiti vinsku vitrinu?

21/07/2015

Rashladne vinske vitrine rade ono što im ime govori: one hlade vino. Oni nisu neophodno dizajnirani da daju starost vinu i sigurno ne mogu zagrejati vino u hladnim uslovima. Vinske vitrine hlade vino na idealnu temperaturu serviranja tako da je uvek spremano za služenje. Većina vinskih vitrina može da se podesi da hladi vina na 5-18°C. Dvozonski modeli mogu održavati vino na dve odvojene temperature, tako da jedna bude na npr. 7°C za belo vino i druga na npr. 18°C za crveno vino. Neke vitrine mogu hladiti na niže temperaturi potrebne da bi se uživalo u penušavim vinima (4-6°C).

Vinske vitrine koje prodajemo su pogodne za unutrašnju upotrebu, gde su temperature relativno stabilne. Generalno, kompresorski hladnjaci mogu da hlade na niže temperature, ali neki više vole termoelektrične hladnjake jer su tiši i ne sadrže rashladne gasove. Ako živite u toploj sredini ili uživate u penušavim vinima ohlađenim ispod  6°C , svakako ćete želeti da razmotrite kompresorske vitrine. Ako bi radije uzeli termoelektričnu vitrinu, možete biti adekvatno zadovoljni hlađenjem penušavih vina u regularnom frižideru.

Vinske vitrine: na šta treba obratiti pažnju pri izboru

Pre kupovine nove vinske vitrine, moraćete da razmotrite vrstu vina uz koju želite da se hladite, veličini slobodnog prostora koji imate i koliko boca želite da se ohladi. Vaš geografski položaj i temperatura prostorije u kojoj želite vinsku vitrinu takođe se trebaju uzeti u razmatranje. Pored toga, želećete da pogledate i slike vitrina da vidite koji će se uklopiti u vaše estetske potrebe.

Kada poredite vinske vitrine, uzimte u obzir sledeće:

Karakteristike
Uporedili smo radne temperature i prihvatili primenljivi industrijski standard temperature serviranja da bi utvrdili najbolje primene za pojedine vinske vitrine. Koristeći ove informacije, možete da izaberete vinsku vitrinu koja najviše odgovara vašim potrebama. Takođe smo uzeli u razmatranje tehnologije hlađenja i karakteristike koje pomažu u zaštiti vašeg vina, kao što su svetlosno zaštićena, izolovana staklena vrata. Najbolje vinske vitrine zaštićuju vaše vino od temperaturnih fluktuacija i svetlosti.

Dizajn
Detalji dizajna za vinske vitrine sadrže informacije kao što su njihova veličina, tipovi polica i boja. Ako imate određenu lokaciju u vašem domu gde želite da postavite novu vinsku vitrinu, možete imati koristi od merenja prostora da se obezbedi adekvatno mesto za uređaj i za potrebnu ventilaciju. Neki imaju atraktivne drvene  police i plavo LED unutrašnje osvetljenje koje vam može biti privlačano. Neki modeli imaju okvir vrata od nerđajućeg čelika. Neki nude promenu strane otvaranja vrata zavisno od vaših poterba. Takođe bismo istakli vitrine koje imaju klizne police i maksimalan broj standardnih vinskih boca koje mogu da nose stavljanjem boca čelo u čelo. Vrata koja mogu da se zaključaju su korisna opcija ako treba da obezbedi vinske boce od neželjenog pristupa i dece.


Korisnička podrška
Dobar korisnički servis je važan faktor pri kupovini ekskluzivnog uređaja kao je vinska vitrina. Dužina garantnog roka, obezbeđenost servisa i delova tokom garacine, ali i u godinama po njenom isteku stvari su na koje treba obratiti pažnju pri izboru vinske vitrine a koje možete proverti preko telefonske i e-mail korsiničke podrške. 


Ako volite uživate u svom vinu u visini optimalne temperature serviranja, vinske vitrine mogu vam pomoći u postizanju tog cilja. Osim toga, dok se zabavljate možete se osloniti na svoj hladnjak u komećete imati na raspolaganju razna vina koja idu u skladu sa vrstom hrane ili željama gostiju. Za mnoge, pouzdana vinska vitrina je vredna investicije.


Preseljenje Dunavox prodajnog salona za vinske vitrine

29/06/2015

Usled povećanja prometa i obima poslovanja, sredinom aprila 2015 godine doneta je odluka da se salon za prodaju vinskih vitrina preseli u veći objekat na prometnijoj adresi. Posle uspešnog perioda provedenog u YUBC na Novom Beogradu, prodajni salon je relociran u širi centar Beograda, na početak opštine Zvezdara u ulicu Vojvode Šupljikca 11A. Kako doći do nas možete videti na stranici o preduzeću


U salonu je izložen veliki broj samostojećih i ugradnih Dunavox vinskih vitrina kapaciteta od 6 do 166 boca, sa jednom ili dve zone hlađenja.

Dođite i proverite koja bi vinska vitrina bila prava baš za Vaše potrebe!

Dunavox vinske vitrine na sajmu vina Beowine 2015

29/06/2015

Kao i ranijih godina, učestvovali smo na sajmu BeoWine u okviru sajma ugostiteljsva i turizma u Beogradu od 19. do 22. februara 2015.  Na sajmu je predstavljena naša ekskluzivna ponuda vinskih vitrina marke Dunavox, čiji smo distributeri za tržište Srbije.  Uz rekordnu posećenost sajma došlo je i veliko interesovanje za rashladne vinske vitrine kao prateće opreme koja je neophodna svakom pravom ljubitelju vina.

Veliku zahvalnost dugujemo vinaraijama Mačkov podrum, Tonković i Benedetič koje su izložile svoja vina i na našem štandu omogućile da posetioci na licu mesta mogu da se uvere u punu funkconalnost i praktičnost vinskih vitrina.

Izgled naše sajamske postavke možete pogledati na sledećim fotografijama:
Zbog sjajnih rezultata ostvarenih nakon izlaganja na sajmu BeoWine 2015, planiramo nastup i naredne godine. U međuvremenu, našu ponudu možete pogledati u prodavnici u Beogradu ili na webshopu za vinske vitrine.

AVene Tim

Prikazuje 1 - 6 od 6 (1 Strane)